


Kerst traiteur 2022
3 Voorgerechtjes
klaar om te serveren uit de koelkast, vergezeld van versgebakken toast en brioche
Huisgerookte wilde zalm medaillon Red Sokeye
zalmkaviaar, dille, yoghourt, appel, komkommer
Terre et Mer van rundstartaar en St Jacobsvrucht
crème van Perle blanche oester, zilveren oesterparel en zeebesjes
als een taartje gepresenteerd
Halve Europese kreeft & schaaldieren
très belle vue gevuld met bereidingen van:
Europese kreeft, Noordzeekrab, langoestine, gamba, grijze garnaal,…
gribichesaus, coctailsaus, basilicummayonaise….
komkomer, tomaat, venkel,…basilicum, estragon, koriander
3 Hoofdgerechten
Alles samen / dezelfde temperatuur & tijd / klassieke oven
Gevulde Kerstparelhoen
met paddestoeltjes, wintertruffel en Madeira
geconfijt appeltje en mini kroketjes
Ragout van Hertekalf en St Bernardus
onder een luchtge gerookte aardappelmousseline
Feestelijke groententaart Dauphinois style
3 Desserts
Chocoladedessert Whole fruit Chocolate
Ons succesvol wedstrijdwinnend dessert Callebaut Academy 2022
Tarte Citron Verveine
op zanddeeg met frambozen en citroenverbena
Sabayon Xmas
met kerstgroetjes uit onze keuken
Paradijselijk Kerstfeest voor iedereen
