top of page
IMG_8858.jpg

Kerst traiteur 2022

 

3 Voorgerechtjes

klaar om te serveren uit de koelkast, vergezeld van versgebakken toast en brioche

Huisgerookte wilde zalm medaillon Red Sokeye

zalmkaviaar, dille, yoghourt, appel, komkommer

Terre et Mer van rundstartaar en St Jacobsvrucht

crème van Perle blanche oester, zilveren oesterparel en zeebesjes

als een taartje gepresenteerd

Halve Europese kreeft & schaaldieren  

très belle vue gevuld met bereidingen van:

Europese kreeft, Noordzeekrab, langoestine, gamba, grijze garnaal,…

gribichesaus, coctailsaus, basilicummayonaise….

komkomer, tomaat, venkel,…basilicum, estragon, koriander

 

3 Hoofdgerechten

Alles samen / dezelfde temperatuur & tijd / klassieke oven

Gevulde Kerstparelhoen

met paddestoeltjes, wintertruffel en Madeira

geconfijt appeltje en mini kroketjes

Ragout van Hertekalf en St Bernardus

onder een luchtge gerookte aardappelmousseline

Feestelijke groententaart Dauphinois style

 

3 Desserts

Chocoladedessert Whole fruit Chocolate

Ons succesvol wedstrijdwinnend dessert Callebaut Academy 2022

Tarte Citron Verveine

op zanddeeg met frambozen en citroenverbena

Sabayon Xmas

met kerstgroetjes uit onze keuken

 

 

Paradijselijk Kerstfeest voor iedereen

 

ap logo tekst_.png
2020.02.27-Aardsparadijs__016.jpg
bottom of page