horsmakreel 2022P1014813_edited.jpg

Nazomermenu 2022

vanaf 20 september

Reserveer online of via 09 371 57 56

 

FIJNE HAPJES​ bij het apéritief

BIO TOMAATJES  

van 't Schaaphof - rode basilicumsorbet

***

* GEGRATINEERDE ZEEUWSE OESTERS 

Wakame - Champagnesaus 

***

 

NOORDZEEKRAB 2 X

warme en koude bereiding

***

* GRIJZE GARNAALTJES Royale

als een "Noordzee - foie gras" 

***

 

ZEETONG

Bouchot mossel - beurre blanc - warmoes

***

 

* PATRIJS

rode appel - vlierbes - salie

***

HERTEKALF Filet en ragout

pompoen - palmkool - duindoorn

***

FRAMBOOS

roos - huacatay 

of

WHOLE FRUIT CHOCOLATE

Tom ka ijs -  sabayon zevenblad 

 

€ 95 MENU 5 gangen

( in groene tekst )

Kaasvariatie ipv Dessert € 8

Extra Kaasvariatie € 16

 

* EXTRA Luxegerechten € 15 per stuk 

( in oranje tekst )

€ 140 MENU 8 gangen

Unknown.png
logo (1).png
Schermafbeelding 2021-01-29 om 14.21.05.