Over 't Aards Paradijs

Koken is het streven, om met het grootste respect en de minst merkbare beweging, de grootste expressie van elk product te belichten. Elk seizoen opnieuw ondernemen we de zoektocht naar de mooiste ingrediënten en combineren we ervaring met nieuwe inzichten om zo  de heerlijkste gerechten te creëeren.

Kook met je verstand maar bovenal met je hart, je gevoel en je liefde; alle onmisbare ingrediënten voor het lekkerste gerecht.

In de media

1

Chef Lieven Lootens: “Het geeft een boost als klanten naar het groentenmenu vragen”

2

"Gents ‘belevingsrestaurant’ wil al uw zintuigen prikkelen"

3

"Video: op bezoek bij Cedric Poncelet (restaurant Cédric in Knokke), in de leer bij Lieven Lootens ('t Aards Paradijs, Nevele)"

Onze mailing beland soms in de "spam" of "reclame" als u deze wilt ontvangen gelieve ons toe te voegen als contact. 

Vrijdag- & zondagmiddag geopend vanaf 12u30. 

Donderdag, vrijdag & zaterdag vanaf 19u.

Voor vrijdagmiddag en donderdagavond gelieve telefonisch te reserveren !

Open tijdens ons zomerverlof van 27 juli tot 10 augustus

Verlof: 08.09 t.e.m. 17.09

Beste Culinaire Bloemen Award 2018

Beste Groentenrestaurant Titel 2011