P1014724.jpg

lentemenu à la carte 2022

Reserveer online of via 09 371 57 56

VOORGERECHTEN

 

Horsmakreel groene kruidenceviche - ponzu van sardines - burrata                  € 19

 

Oesters & parels ( 6 ) matcha - zeegroenten - sake                                       € 27

 

Faux gras van grijze garnaaltjes - evocao                                                   € 19

 

Witte Heilbot                                                                                        € 29

asperges - gember  -  bloesems - monniksbaard - kruidenmousseline

 

 

HOOFDGERECHTEN

met aardappelbereiding

 

Zeetong of Tarbot - Noordzeevisbereiding                                                  € 39

groene asperges - korenaar - mousseline

 

Duo van Lamszwezerik en Lamskroon                                                        € 39

artisjok - tuinbonen - romanesco - drie sausen

 

 

DESSERTS

           

Citrusvruchten witte chocolade citroenthym yuzu                                         € 15

     

Fondant Chocolade banaan rum walnoot                                                 € 15

 

* Verkrijgbaar op donderdag, vrijdag en zondag

* Per tafel à la carte of per tafel menu

‘t Aards paradijs - Lieven Lootens - Isabelle Brasseur

best culinary flower restaurant 2017 - 2018

beste groentenrestaurant Belgie 2011

19th best vegetable restaurant World 2021

Unknown.png
logo (1).png
Schermafbeelding 2021-01-29 om 14.21.05.