top of page
heilbotP1014959.jpg

Zomermenu à la carte 2022

Reserveer online of via 09 371 57 56

VOORGERECHTEN

 

MAKREEL NOORDZEE gebrand - zuring - appelponzu                                  € 29

GEGRATINEERDE ZEEUWSE OESTERS  wakame - champagnesaus​                € 29 

 

WINTERWORTEL & LANGOESTINE  X L curcuma - duindoornbes                   € 29

 

2 x GRIJZE GARNAAL chawanmushi - crème                                              € 29

 

 

HOOFDGERECHTEN

met aardappelbereiding

 

DUIF & GANZELEVER   gerookte rode biet                                                 € 39

 

IBERICO BELLOTA kervelwortel - crespelle                                                  € 39

 

VISGERECHT   " Catch of the day "                                                          € 39

 

DESSERTS

           

WARME CHOCOLADEMOUSSE sesamroomijs - steranijs  - kardemom           € 19

     

WHOLE FRUIT CHOCOLATE  Tom ka ijs -  sabayon zevenblad                     € 19

 

* Verkrijgbaar op donderdag, vrijdag en zondag

graag op voorhand te reserveren

* Per tafel à la carte of per tafel menu

‘t Aards paradijs - Lieven Lootens - Isabelle Brasseur

best culinary flower restaurant 2017 - 2018

beste groentenrestaurant Belgie 2011

19th best vegetable restaurant World 2021

Unknown.png
logo (1).png
Schermafbeelding 2021-01-29 om 14.21.05.
bottom of page