heilbotP1014959.jpg

Zomermenu à la carte 2022

Reserveer online of via 09 371 57 56

VOORGERECHTEN

 

BIO TOMAATJES   uit de bioboerderij met basilicumsoorten                          € 19

GEGRATINEERDE ZEEUWSE OESTERS  wakame - champagnesaus​               € 27

 

GRIJZE GARNAALTJES “ ROYALE ”    Noordzee - fauxgras                            € 19

 

NOORDZEEKRAB  2 verschillende bereidingen                                          € 35

 

ZEETONG   Bouchotmossel - beurre blanc  - warmoes                                 € 29

 

 

HOOFDGERECHTEN

met aardappelbereiding

 

PATRIJS   appel - vlierbes                                                                         € 39

 

HERTEKALF  pompoen - palmkool - duindoorn- gerookte aardappel                 € 39

 

VISGERECHT   " Catch of the day "                                                          € 39

 

DESSERTS

           

FRAMBOZENVARIATIE roos - huacatay                                                      € 15

     

WHOLE FRUIT CHOCOLATE  Tom ka ijs -  sabayon zevenblad                     € 18

 

* Verkrijgbaar op donderdag, vrijdag en zondag

graag op voorhand te reserveren

* Per tafel à la carte of per tafel menu

‘t Aards paradijs - Lieven Lootens - Isabelle Brasseur

best culinary flower restaurant 2017 - 2018

beste groentenrestaurant Belgie 2011

19th best vegetable restaurant World 2021

Unknown.png
logo (1).png
Schermafbeelding 2021-01-29 om 14.21.05.