top of page
denneherfstap_edited.jpg

HERFSTMENU DINER 2024

Reserveer online of via 09 371 57 56

​

​​​SPARRENTOPJES van Joric uit Letland
COQUILLE peer dulce sake yuzu
CORAIL rode paprika rode basilic rode wijn

KING KRAB Redlove appel begonia
TARBOT 60° knolselder nori

* KREEFT Chef’s zaalbereiding kalamansi mandarijn shiso

Chef’s GOUDEN paddestoel

* EEKHOORNTJESBROOD madeira ganzelever
PATRIJS kweepeer kastanje pompoen
CHOCOLADE hazelnoot peer

of

MANGO duindoorn cocos​​

​​

HERFSTMENU 125

8 GANGEN *35

SMAAKSENSATIE 185

10 GANGEN​

​

GROENTENMENU DINER 2024

Volgens seizoensaanbod, samenwerking met bioboerderij 't Schaaphof Landegem​

SPARRENTOPJES van Joric uit Letland
LAND & ZEE peer dulce sjalot
SCHORSENEER Redlove appel begonia
KNOLSELDER huacatay nori
WORTEL mandarijn shiso
Chef’s GOUDEN paddestoel

* EEKHOORNTJESBROOD
POMPOEN kweepeer kastanje sparretopboter
CHOCOLADE hazelnoot peer

of

MANGO duindoorn cocos

​

GROENTENMENU 115

8 GANGEN *20

Schermafbeelding 2021-01-29 om 14.21.05.
bottom of page